Irina Voluță este cunoscută în Republica Moldova, dar și peste hotare, datorită procedurilor de machiaj semipermanent, pe care le face cu multă iscusință. A început acum 14 ani, iar de atunci a muncit zi de zi pentru a-și îndeplini visele: unul dintre care fiind să-și îmbunătățească aspectul fizic, cu ajutorul procedurilor plastice.

„Prima operație mi-am făcut-o 3 ani în urmă, aici în Moldova. Atunci mi-am pus implanturi la sâni, iar apoi peste 3 săptămâni a urmat operația de abdominoplastie. Familia m-a susținut, fiindcă chiar aveam nevoie de aceste două operații. După nașterea a doi copii și alăptare, corpul meu a suportat niște modificări și nu eram mulțumită de aspectul meu, mereu aveam complexe despre felul cum arătam.

Este genul de femeie care face ceea ce-i dictează inima și nu ține cont de părerile celor din jur. Recunoaște că a făcut alegerea perfectă, deși a muncit foarte mult pentru a-și îndeplini visul.

„Am lucrat ca să îmi pot face aceste operații, dar nu regret o secundă pentru alegerea făcută. Pot spune că mi-au oferit o încredere mai mare în mine. Pe mine gura lumii nu mă interesează, eu le sfătui pe femei să facă ce consideră ele și să vorbească în așa fel cu soțul ca să le susțină moral, fiindcă foarte mult contează. Atunci când m-am decis la operații fostul soț m-a susținut enorm.

 

Întrebată dacă aceste operații au schimbat-o nu doar la nivel fizic, dar și interior, Irina ne-a răspuns:  

„M-am schimbat enorm. Iar, atunci când mă privesc în oglindă și văd totul perfect la mine, am o încredere maximă și doresc să progresez și mai mult pe plan profesional. Vreau să îmi mai fac subțierea taliei și mărirea fundului, dar încă sunt în căutare de medic. Sunt sigură că până în anul 2023 îmi voi îndeplini singură acest vis.

Mărirea sânilor a costat-o 3400 de euro, iar abdominoplastia 2400 de euro.

 

De curând, Irina și-a făcut și dantura “Hollywood Smile”. A apelat la medicii din Turcia, iar pentru această procedură, a achitat 6000 de euro.