Atunci când simți că ai nevoie de noi emoții pentru a evada din rutina zilnică sau dacă îți dorești să dai culoare sărbătorii tale – Secret Flowers este alegerea perfectă.

Baloane cu heliu pentru sărbătoarea ta

Recuzita ideală pentru orice tip de eveniment sunt baloanele. La ora actuală există o varietate enormă de baloane în cele mai diverse culori și chiar forme. Acestea pot fi personalizate în corespundere cu stilul și atmosfera evenimentului, devenind o completare armonioasă pe placul fiecăruia.

Echipa Secret Flowers&Super Baloane oferă cel mai mare asortiment de baloane și accesorii pentru sărbătoare ta, astfel încât să poți reproduce în realitate cea mai originală idee: inscripții personalizate, cifre sau litere în diverse culori și forme, sclipici și muuuultă culoare. 

Dacă ești indecis dar îți dorești să surprinzi plăcut pe cineva, îți recomandăm să apelezi la consultanța celor de la Super Baloane. Aceștia tratează cu responsabilitate, spirit creativ și entuziasm fiecare comandă în parte. 

Surpriza perfectă pentru persoana dragă

Baloanele sunt un cadou unic și original cu care poți surprinde persoana dragă fără a avea neapărat un motiv special, trezindu-i un zâmbet sincer și emoții de neuitat. Alege să dai mai multă culoare și un strop de magie cu o compoziție din baloane chiar dacă ești departe de omul drag. O completare deosebită pentru o surpriză reușită poate fi și un buchet din florile preferate.

Cei de la Super Baloane fac livrări 24/7 pe tot teritoriul Moldovei, astfel poți alege și comanda surpriza pe site-ul secretflowers.md sau la numărul de telefon: +37379021043, iar dacă vrei să alegi personal surpriza perfectă poți face o vizită la noul showroom din Chișinău pe strada Mihai Viteazul 10/1.

P