Prin anii ’90, ele formau un trio cool de tipe. Erau the IT girls ale unei generaţii. Și dacă atunci toate fetele voiau să arate și să se îmbrace precum Kelly, Brenda sau Donna, azi situaţia s-a schimbat. Vezi cum arată în prezent.


Tori Spelling, 44 ani

Fosta Donna din „Beverly Hills, 90210” a născut cinci copii, așa că nu comentăm nimic despre silueta ei. Cea care este căsătorită de 11 ani cu actorul Dean McDermott se menține satisfăcător de bine pentru vârsta și toate nașterile prin care a trecut. Ceea ce deranjează este renovarea generală pe care a vrut s-o facă feței, dar care mai mult a distrus decât a reconstruit. Injecțiile cu botox, scurtarea nasului și fillerele în obraji și în buze i-au dat chipului său un aspect tumefiat, iar bronzul artificial pentru care a făcut o obsesie o îmbătrânește și mai mult. Degradarea fizică a lui Tori l-a făcut pe soțul ei, un bărbat întreținut financiar de fiica mogulului Aaron Spelling, s-o înșele pe aceasta și să-i mărturisească primei sale soții, Mary Jo Eustace, că regretă c-a părăsit-o.

Jennie Garth, 45 ani

Cazul ei este dureros, cel mai dureros. Fata asta avea chipul perfect, în anii ’90, când puștanii serveau „Beverly Hills, 90210” pe pâine. Era prototipul blondei din California, cu părul ei ca mierea lung și fin, cu cei mai frumoși ochi albaștri și cele mai armonioase trăsături faciale. Posterele cu Kelly, personajul ei din serial, atârnau pe pereții adolescenților din toată lumea. Ce s-a întâmplat, așadar, 20 și ceva de ani mai târziu? E drept că, între timp, actrița a trecut printr-un divorț dureros de Peter Facinelli, venit la pachet c-o depresie care și-a lăsat urmele și pe fizicul vedetei. De trei ani, însă, Jennie trăiește o poveste de dragoste c-un tinerel, David Abrams, de 36 de ani, al treilea ei soț. Chipul ei arată obosit și îmbătrânit înainte de vreme și a permis kilogramelor să se așeze inestetic pe silueta ei.

Shannen Doherty, 46 ani

Timp de doi ani, a dus o luptă crâncenă cu cancerul la sân și a trecut printr-o operație de masectomie, urmată de ședințe dureroase de chimioterapie și radioterapie. O luptă din care Shannen a ieșit câștigătoare, anunțând în aprilie anul acesta că boala este în remisie. Poate că această nouă speranță la viață a fost motivul pentru care fosta Brenda din „Beverly Hills, 90210” radiază astăzi. Cele mai recente poze cu actrița, de la o petrecere de Halloween, ne-o arată pe Shannen într-o formă excelentă, lăsând la vedere niște picioare superbe. Nici chipul ei nu păstrează urmele bătăliei prin care a trecut actrița căsătorită din 2011 cu fotograful Kurt Iswarienko.

Foto: okmagazine.ro