Dacă ați așteptat ca viața voastră să înceapă în sfârșit să decoleze, vă va plăcea ceea ce vă rezervă horoscopul Leu 2023. Anul începe cu Marte retrograd în Gemeni care se apropie în sfârșit de sfârșit, staționând direct în a 11-a casă a comunității, speranțe și idealuri pe 12 ianuarie. După ce reevaluezi cu cine și cu ce vrei să te înconjori, ești gata să mergi la viziunea tunelului. pe cele mai înalte scopuri ale tale.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că 2023 va fi ușor. Pe măsură ce Saturn intră în Pești pe 7 martie și zăbovește în a opta casă a morții și renașterii în următorii doi ani, anul acesta schimbă dinamica puterii în viața ta. Dacă ai fost dominat și asuprit, este timpul să te ridici și să stabilești limitele necesare. Relațiile voastre vor simți cel mai mult această transformare, mai ales odată ce Pluto intră în Vărsător începând cu 23 martie. Deoarece Vărsătorul este semnul vostru opus, acest tranzit Pluton, care se întinde pe aproximativ 20 de ani, vă va zgudui parteneriatele și va duce la unele persoane semnificative care vă vor schimba viața. . De asemenea, Marte își va încheia perioada de cinci luni în Gemeni pe 23 martie, intrând în Rac și activând a 12-a casă spirituală. Pe măsură ce anul începe, s-ar putea să te simți mai introspectiv, mai contemplativ și mai dispus să îmbrățișezi vindecarea.

S-ar putea să te regândești ce vrei cu adevărat să faci cu viața ta din 21 aprilie până pe 24 mai, când Mercur din Taur retrogradează în a 10-a casă a carierei tale. Și în acest timp, o eclipsă de lună-sânge-lună în Taur vă va zgudui a patra casă de casă și familie, aducându-vă în pragul unui nou capitol în viața privată și domestică.

Cu toate acestea, până când Jupiter intră în Taur și își activează a 10-a casă a carierei și a publicității pe 16 mai, este posibil să petreceți mult timp departe de casă. Instinctele tale de workaholic s-ar putea să declanșeze, dar inevitabil va duce la rezultate majore! Pe măsură ce Jupiter se confruntă imediat cu Pluto în Vărsător, succesul tău profesional poate duce la câțiva prieteni geloși – și poate chiar la câțiva urători – dar aceasta este adesea o consecință naturală a obținerii succesului. Când Nodul Nord al Destinului intră în semnul de foc Berbec pe 17 iulie, alimentând flăcările aventuroasei case a noua, va fi timpul să faceți un pas înapoi și să priviți imaginea de ansamblu. Cercetele mici și dramele fără sens nu merită timpul tău.

Din 22 iulie până pe 3 septembrie, Venus se va retrograda în Leu, zguduindu-ți sentimentul de sine. Petrece timp să știi cine ești cu adevărat și să descoperi noi moduri de a te iubi. Cu toate acestea, Venus retrograd poate implica adesea o epuizare a romantismului, așa că nu fii dur cu tine dacă nu te simți la fel de plin de farmec ca de obicei. Până când se termină, iubirea ta de sine va fi adâncită în moduri care să-ți facă pielea să strălucească fără ezitare.

Când o eclipsă de lună-sânge-lună în Taur lansează un nou capitol în a 10-a casă a ta socială pe 28 octombrie, s-ar putea să te trezești să renunți la un angajament profesional în favoarea altuia. Dacă ești forțat să pornești pe o altă cale de carieră, ai încredere în ceea ce a planificat universul. Anul se apropie de sfârșit exact în momentul în care Mercur retrograd în stațiile din Săgetător direct în casa ta romantică a cincea pe 1 ianuarie, deschizând calea pentru noi evoluții în viața ta amoroasă în pragul anului 2024. Rămâneți pe fază!

 

Distribuie articolul: