O Eclipsă de Soare hibridă va avea loc la 20 aprilie 2023. Eclipsa va fi eclipsă totală pe aproape întregul său parcurs, doar o parte minimă de la debutul și de la sfârșitul său vor fi benzi inelare. Este cea de-a 3-a eclipsă hibridă din secolul al XXI-lea, dar cel de-al 17-lea pasaj al umbrei Lunii pe Pământ din acest secol. Cum influențează această eclipsă de soare fiecare zodie în parte, ne spune Diana Chicu, astrolog de meserie.

O etapă nouă în viața noastră ne aduce Eclipsa de Soare în Berbec, din 20 aprilie 2023, la ora 07:17 (+3 GMT). Pentru Berbeci și Balanțe, schimbările au început, încă din octombrie – noiembrie 2022. Acesta este prima eclipsa, dintr-o serie de eclipse pe Axa Berbec – Balanță, care vor dura în jur de 2 ani. Dar, asta nu înseamnă că celelalte semne sunt trecute cu vederea. Fiecare din noi, avem în harta natală, semnul Berbec, care guvernează o anumită sferă din viață. Amintiți-va cam ce evenimente s-au întâmplat în 2005, pentru că atunci, pe 8 aprilie, a fost Eclipsa de Soare asemănătoare.

Berbecii sunt protagoniștii acestei eclipse, cu siguranță, calitățile de lider tipice pentru acest semn, vor fi solicitate. Viața se va schimba foarte mult, fie pe plan profesional, fie personal, fie și una și alta.
Taurii se vor concentra activ pentru a încheia cu un trecut, fie pe un proiect la distanță, poate freelance, sau vor pleca în străinătate. Funcții de conducere pentru cine activează în organizații secrete sau de tip închis (clubul milionarilor, bănci, clinici, închisori). Pot deveni lideri spirituali, iniția proiecte în psihologie, în artă, show business, binefacere, ș. a.
Gemenii, devin liderii care inspiră persoane, inclusiv, în mediul online, așii modernizării și planificării viitorul companiilor mari sau internaționale, luptă pentru libertate și ecologie, atragand tot mai multe persoane, care gandesc la fel.
Racilor li se oferă funcții de conducere, cresc în carieră și conștientiza, în sfârșit, că succesul în viața depinde doar de ei. Unii se căsătoresc, alții divorțează, alții devin părinți sau bunici. Leii se vor descoperi ca lideri în structuri stat, politică, jurnalism, coaching, educație, religie, import-export sau organizații cu o anumită structură. Unii finalizează studiile, obțin o diplomă, o licență, o acreditare. Pot publica o carte, care devine bestseller. Poate pleacă peste hotare, încheie contracte și acorduri de colaborare cu străinătatea, călătoresc. Fecioara va lucra ca un lider adevărat să iasă dintr-o criză, fie în viața intimă sau/și financiară.

Cine este într-o relație de trio sau toxica, își ia viața în mâinile proprii și se eliberează. Pot primi funcții de conducere sau crește pe plan profesional dacă sunt psihoterapeuti, sexologi, traderi, chirurgi. Unele fecioare își deschid afacerea proprie. Balanța devine curajoasa și își schimbă viața personală, se căsătoresc sau divorțează. Relațiile de căsătorie sănătoase, trec la o nouă etapă. Pe plan profesional, încheie contracte de colaborare, încep proiecte noi, devin consultanți, într-o sferă unde sunt foarte buni deja, dar nu aveau curaj sa se realizeze până acum. Foarte mare probabilitate să le crească popularitatea în urmăririi doi ani.

Scorpionii obțin funcții de conducere, devin liderii unui colectiv, schimba radical domeniul de activitate sau jobul, trec în sfera serviciilor. Sănătatea, regimul somnului, alimentația, sportul devin temele care predomină în viața lor. Pentru Săgetători dragostea, plăcerea de la viață, sărbătorile revin la actul. Poate devin părinți, fie ca se implică activ în viața copilului. Realizarea talentului propriu sau al copilului devine important. Unii săgetători își  deschid propria afacere.
Capricornul se concentrează pe familie, casă, părinți, țara proprie. Unii se căsătoresc sau divorțează. Își schimbă locul de trai, restructurează casa sau cumpără alta. Dacă activează în sfera imobiliară, construcții, agricultură, politică au succes datorită calităților de lider în țara proprie sau la nivel local.
Vărsătorul devine un lider în cercul apropiat de persoane. Devin lideri în comunicare, artă oratorică, blogging, studii, comerț, hande made, transport. Peștii își recapătă încrederea în valoarea proprie, devin lideri, care ajută alte persoane să-și descopere valoarea și talentele, care pot fi monetizate. Conștientizează că doar de ei depinde fluxul banilor. Noi surse de venit, datorită propriei inițiative curajoase.