Rețelele sociale sunt invadate cu fotografii în care oamenii au avut curajul de a schimba rutina zilnică pe o viață colorată și casă pe patru roți. Mai mult, majoritatea vorbesc despre această experiență foarte entuziasmați, iar cititorii sunt gata să-și vândă imobilele pentru a obține această experiență. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiți – la fel ca mulți utilizatori de social media, locuitorii caselor mobile arată doar momentele pozitive, fără să afișeze dezavantajele acestui mod de viață.

Sursă: twizz.ru

Femeia a spus că nu ar trebui să credeți că viața într-o casă pe patru roți, este un basm. Sydney trăiește în astfel de condiții cu doi câini, de 2,5 ani, și recunoaște că acest stil de viață are capcanele sale.

Sursă: twizz.ru

„Este o viață foarte frumoasă. Când te oprești în munți și toate acestea se află în fața ta, este un sentiment incredibil, din cauza căruia tot mai mulți oameni aleg acest stil de viață. Dar are și o altă latură, negativă”, spune femeia. După spusele ei, uneori în spatele fotografiilor ideale, se ascund munți întregi de vase murdare și gunoi.

Sursă: twizz.ru

Este foarte puțin spațiu în astfel de „casă”, respectiv, murdăria apare aici aproape cu viteza fulgerului. Mai ales dacă ai doi câini. Se întâmplă că Sydney doar acoperă o pată și face o fotografie – și nimeni nu știe despre secretul ei „murdar”. Sunt și situații imprevizibile, de exemplu să se defecteze lavoarul și apoi să fii nevoită să speli vasele într-o căldare sau orice alt vas.

Sursă: twizz.ru

După cum a povestit redacției Insider, mulți pot vedea fotografii frumoase ale unei mese și scaune care pot fi ușor transformate într-un pat. Dar numai puțini oameni folosesc această funcție cu adevărat – cel mai adesea acest design este sub forma unui pat. Transformarea acesteia într-o masă necesită timp și, de asemenea, trebuie să găsești un loc pentru lenjeria de pat – iar acest lucru nu este atât de ușor în condiții înghesuite.

Femeia petrece cea mai mare parte a timpului la laptop – ea, ca toată lumea, trebuie să-și câștige banii pentru viață.

Alte dificultăți de a trăi într-o casă mobilă. Sydney a menționat despre problemele cu baia – presiunea apei nu este atât de puternică, așa că nu te poți aștepta la o baie rapidă și comodă.

Sursă: twizz.ru

În ciuda tuturor dificultăților, Sydney consideră că aceste momente sunt cele mai bune din viața ei.

Sursă: twizz.ru