Presa din Rusia a avut dreptate,  după ani de zile în care au cucerit topurile muzicale și au fost doar colegi de scenă – Potap și Nastya și-au dat seama că îi unește ceva mai mult decât muzica. Artiștii se căsătoresc astăzi. 

Potap lansează în ziua nunții lor o piesă emoționantă „Константа”, pe care o dedică femeii iubite. Nastya este și eroina din videoclip.

„Mulți se întreabă de ce ne-am ascuns relația – în acest cântec sunt toate răspunsurile. Aceasta este cea mai sinceră creație a mea. Nu aș numi-o piesă, track sau single chiar dacă va fi pe ultimul album. Acestea sunt sentimentele mele, o parte din sufletul și inima mea. E o declarație sinceră de la un bărbat pentru femeia lui. O declarație pentru fetița mea Nastya Kamenskih – pe care o iubesc și cu care mă căsătoresc”, a scris Potap pe pagina sa de Instagram.

Nastya a transmis și ea un mesaj soțului ei pe pagina sa de Instagram: „Mulțumesc, Potap, că ne-ai protejat de ochii curioșilor și de bârfe. Mulțumesc că mi-ai susținut alegerea: „fericirea iubește liniștea”.” 

Interpreta a publicat și o fotografie în care apare într-un halat pe care scrie bride – mireasă.

Duetul Potap și Nastya a cunoscut popularitatea prin anii 2000, când au lansat mai multe melodii care au devenit hituri.

Sursa foto: Instagram 

Distribuie articolul: