Andreea Bălan a trecut prin multe provocări în ultima vreme, dintre care și un divorț total neașteptat. Totuși, aceasta demonstrează că este o învingătoare și că este puternică pentru ea și fetițele sale. Artista împlinește astăzi 36 de ani. 

Andreea a marcat frumosul eveniment printr-o fotografie emoționantă ce o înfățișează alături de cele două fetițe ale sale și le-a vorbit fanilor despre câte momente minunate a trăit, dar și despre lecțiile dureroase pe care le-a avut de învățat de-a lungul timpului.

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt si am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire.”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan a filmat un nou clip, în care apare complet goală, dar și în rochia de mireasă de la nunta sa (Video)


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: