Andreea Bălan a lansat o nouă melodie, una emoţionantă, despre dezamăgirea în iubire. Frumoasa cântăreaţă apare şi în rochie de mireasă, dar şi complet goală. 

Începutul lui 2020 a venit cu o schimbare uriaşă pentru Andreea Bălan. George Burcea, soţul ei, a plecat de acasă, cei doi s-au separat. Ulterior au venit şi declaraţiile oficiale ale cântăreţei, a spus că nu mai este cale de întoarcere, vor divorţa.

Dacă pe plan personal Andreea Bălan are parte de momente neplăcute, iată că pe plan profesional are parte de reuşită după reuşită. Artista a lansat o nouă piesă intitulată „Am crezut în basme”. Prin versuri emoţionante povesteşte despre trădare, despre minciunile apărute în cuplu.

Aritista apare în clip în una dintre rochiile pe care a îmbrăcat-o la nunta cu George Burcea. Mai apoi, ea este goală de sentimente… dar şi goală, la propriu.

„Eu am crezut în basme cu final fericit / Până am văzut că în fiecare castel e un Făt Frumos ce a minţit. / Am crezut în povestea cu destin împlinit / Până am văzut că destinul e un drum cam abrupt, dar eu nu l-am ocolit” , sunt doar câteva dintre versurile celei mai recente piese ale artistei.

Distribuie articolul: