Multe surprize o „pasc” pe Adele în cadrul turneului său mondial, dar cea mai specială i s-a întâmplat cu siguranță recent, când partenerul de viață a scăldat-o la propriu în declarații de iubire!

 

Pentru a marca frumos a cincea aniversare de când sunt împreună, Simon Konecki a pus la cale o adevărată baie de bilețele, care avea să o uluiască pe Adele chiar în timpul unui concert organizat în orașul american Nashville.

Și nu a fost o simplă ploaie de confeti. Simon a avut grijă ca pe fiecare bucățică de hârtie roz să fie notată câte o declarație de iubire. Bucățile albe de hârtie conțineau versuri din piesele pe care artista le are în repertoriu.

Ploaia de confeti a lăsat-o mască pe Adele, însă și mai emoționați au fost spectatorii, care au plecat acasă cu buzunarele pline de hârtii.

Amintim că Adele și Simon educă împreună un băiețel de 3 ani, iar în ultima vreme au mărturisit că planifică un al doilea copil.

În cadrul unui concert de sâmbătă seară, vedeta a infirmat zvonul cum că ar fi însărcinată, subliniind că asta nu se va întâmpla până la sfârșitul turneului.

Distribuie articolul: