Victoria Villarroel, asistenta faimoasei Kylie Jenner, a decis că e timpul să se dezvolte pe cont propriu. Aceasta și-a luat rămas bun de la vechiul ei job, fiind determinată să devină un adevărat influencer. Mai multe la acest subiect, citește mai jos.

Chiar dacă Victoria a decis să renunțe la postura de asistentă, cei din mediul apropiat fetelor, susțin că între ele nu este loc de supărări. Iar Kylie nu-i poartă ranchiună, ba dimpotrivă, va încerca să o încurajeze în realizarea noilor scopuri ale fostei sale asistente.

„Victoria se vede influencer și lucrează intens în această direcție… aceasta, în continure, prietenește cu Kylie, care nu este deloc supărată pe ea din cauza alegerii făcute, aceasta o susține”, spune un apropiat al vedetei.

Kylie își sprijină prietenii în toate proiectele lor, fie că este vorba de proiecte comune de frumusețe sau pașii independenți ai acestora în lumea modei. Una dintre prietenele ei, de exemplu, a lansat un brand de costume de baie, iar Kylie a acceptat să devină model pentru acest brand ca să-și promoveze colecția.

Cu toate acestea, nu toate surorile Kardashian-Jenner își iau rămas bun de asistenții lor într-o manieră prietenoasă. Acum doi ani, Kim Kardashian a concediat-o pe asistenta ei personală, Stephanie Shepherd, motivul fiind dorința celei din urmă spre creștere în carieră.

Sursa: Spletnik.ru