Vara a intrat oficial în drepturi, iar sezonul petrecerilor este declarat deschis! Probabil că te-ai și plictisit de petrecerile banale, care nu diferă una de cealaltă de la sezon la sezon. Noi îți propunem niște idei inovative despre cum petrecerile de vară alături de prieteni pot deveni mai colorate, inedite și distractive!

Trebuie să recunoaștem că de cele mai deseori vedeta chefului în cadrul petrecerilor estivale este… barul! Tocmai de asta ne-am gândit să-ți prezentăm câteva idei deosebite despre cum poți să-ți organizezi barul într-un mod original, care cu siguranță va fi apreciat de prieteni.

Sangria? N-ai decât să o prepari! 

După prezentarea Upfront de la Univision, care a avut loc la data de 13 mai la New York ideea de a le oferi oaspeților ocazia să-și prepare propria lor sangria a apărut într-o lumină destul de atractivă. Pe un perete au fost fixate pahare cu fructe din care, după preferință, oaspeții puteau lua, iar apoi să le umple fie cu vin alb sau roșu.

Aparat de șampanie multifuncțional 

După ce în 2016 compania „Moet & Chandon”  a debutat cu ideea unui aparat de șampanie, aceasta imediat a devenit foarte populară fiind implementată la petreceri mondene. Acum compania a lansat un nou aparat de șampanie, dar cu o nouă funcție.

Acum aparatul are funcția de a recunoaște fețe, iar ulterior de a crea filmulețe video cu acești oameni.

Stație de alimentare… cu bere! 

În iunie 2017, în cadrul conferinței VidCon – YouTube a creat o zonă în stilul Route 66, unde o berărie a fost prezentată sub forma unei stații PECO retro, dotată cu pompe de bere.

Sistem de auto-deservire

În imagine e un self-service marca Pinch Food Design. Acesta este dotat cu pahare și ulcioare care au fost din timp umplute cu o băutură autentică. Astfel oaspeții puteau veni și servi atât cât doresc.

Băutură din chiuvetă 

În ianuarie, la un eveniment pentru brandul britanic de cosmetice Soap & Glory, care a avut loc la New York, șampania a fost turnată dintr-un robinet special pentru băutură, montat într-o chiuvetă în stil vintage.

Barmani robotizați 

La Two Bit Circus din Los Angeles, un barman robot creează și servește băuturi. Băuturile sunt servite, la fel, într-un mod foarte special, acestea sunt însoțite de astfel de elemente precum ar fi focul sau azotul lichid.

Poate că nu fiecare dintre aceste idei pot fi implementate și la tine acasă, dar cu siguranță ai de unde să te inspiri și să faci ca următoarea petrecere estivală să fie una memorabilă!

Sursa