Există vedete mari la Hollywood care fac averi de pe urma copiilor lor, promovându-i pe rețelele de socializare chiar din primele minute de viață ale bebelușilor, la fel cum există și părinți discreți care vor să aibă intimitate atunci când sunt cu familia.

Ei dovedesc că pot fi celebri, dar în același timp își pot ține copiii departe de ochii curioșilor, fără a simți nevoia să împărtășească fiecare activitatea din viața lor cu prietenii virtuali. Cei drept, unii nu vor să facă asta, sau poate nu au timp, dar cu siguranță iau cea mai bună decizie pentru micuții lor. Din această categorie face parte și Natalie Portman, dar actrița nu exagerează atunci când vine vorba de cei doi copii ai săi. Nu îi fotografiază la fiecare pas și nici nu îi pune pe rețelele de socializare, dar nici nu-i ascunde atunci când este surprinsă de jurnaliști la plimbare.

hepta_3185391-682x1024

Ce-i drept, a fost surprinsă destul de des în brațe cu mezina familiei, Amalia, de când aceasta a venit pe lume, la începutul lunii martie, dar rare sunt momentele când actrița este fotografiată cu toată familia.

EXCLUSIVE: Natalie Portman is is all smiles while while out and about in Los Angeles on Halloween.

Minunea s-a întâmplat însă luni, când actrița a fost zărită alături de cei doi copii, fetița Amelia și fiul Aleph (6 ani), dar și de soțul Benjamin Millepied.

hepta_3185390-768x512

Un tablou de familie frumos, căci cei patru se aflau la cumpărături în Los Angeles, îmbrăcați lejer și cu câteva bagaje în mână. În timp ce Natalie (36) nu se dezlipea de fiica sa pe care o purta în brațe, soțul său mergea alături de băiețelul de 6 ani, Aleph. Ce frumoși sunt împreună!

Distribuie articolul: