Când paparazzi își fac bine treaba, vedetele nu prea au cum să se ascundă! Iată că și călătoria lui Jennifer Lopez și Alex Rodriguez pe timp de pandemie nu a trecut neobservată. Cei doi și-au luat avionul privat și au părăsit Miami! Vezi fotografiile mai jos.

Jennifer Lopez și logodnicul său, Alex Rodriguez au fost văzuți plecând sâmbătă din Miami, Florida. Într-un mod destul de luxos, așa cum se cuvine celor bogați și celebri aceștia au urcat la bordul unui avion privat.

Cu toate acestea, ținuta lui JLO a rămas a fi una destul de casual. Vedeta în vârstă de 50 de ani a putut fi observată urcând scările către aeronavă purtând un top alb și blugi de culoare albastru pal.

Alex Rodriguez, la rândul său, purta haine întunecate și ochelari de soare, în timp ce a fost observat ieșind dintr-un Rolls Royce, care a oprit chiar lângă avion.

Nu se știe încotro exact s-au îndreptat celebritățile, însă a internauții au observat și apreciat faptul că aceștia au încercat să țină cont de măsurile de protecție împotriva noului tip de coronavirus. Atât JLO cât și Alex purtau măști de protecție, chiar dacă urmau să se deplaseze cu avionul privat.

Sursa: DailyMail.co.uk