Așa cum, treptat, regimul de carantină s-a instalat în toată lumea, acest lucru înseamnă că tot mai multe se autoizolează acasă. Unele vedete, cum ar fi Yana Rudkovskaya și Mariah Carey, în aceste condiții, pun o mare valoare pe comfort și preferă să petreacă zile în șir în pijamale! Cum au fost surprinse acestea, vezi mai jos.

Yana Rudkovskaya are o pasiune aparte pentru brandurile scumpe. Louis Vuitton se numără și el printre preferatele vedetei, iată de ce aceasta, chiar și acasă nu renunță la o notă de lux în felul în care se îmbracă. Yana se pare că adoră în mod special pijamaua de la acest brand, astfel încât apare îmbrăcată anume în aceasta, în tot mai multe filmulețe pe care le filmează acasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

– Mini -trunks 🧳Эти миниатюрные сумочки в форме сундука. Дизайн сумки «Петит Маль» сочетает в себе элементы легендарных дорожных сундуков дома Louis Vuitton. Оригинальный силуэт, каркас из тополя, легендарная канва или кожа . Появилась в коллекции дома с приходом Николя Жескьера ❤️ ps Пишите если Вы хотите посмотреть все 10 частей… Не понимаю продолжать выкладывать или ну её на фиг, всю эту «Библию Моды» ?) #louisvuittonttrunk

O postare distribuită de Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) pe

De fapt, chiar și în călătorii vedetele nu renunță la această pijama. Mai jos poți vedea o poză în care Yana apare în aceeași pijama în unul dintre hotele Parisului.

Și Mariah Carey se pare că a fost cucerită de acest model de pijama. Pe timp de carantină, anume aceasta este ținuta ideală a vedetei. Iar într-o postare de pe Instagram, Mariah apare în acest model de pijama cu o pancartă în care își încurajează urmăritorii, prin propriul exemplu, să stea acasă.

Cui crezi că i se potrivește mai bine pijamaua?

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: