Săptămână trecută CCF Moldova a lansat o licitație – arta în susținerea copiilor, care s-a ținut online. Toți banii adunați vor merge către o familie cu doi copii, crescuți doar de bunica lor. Inițiativa îi aparține uneia dintre susținătoarele organizației noastre, pictorița Cezara Kolesnik.

Într-o discuție, artista a întrebat cum trec copii și familiile asistate de organizația noastră, prin aceste timpuri pandemice: „Vă urmăresc și mi se face greu pe suflet pentru mulți copii care suferă acum, într-un mod și mai grav. Ce pot face? Cum să ajut să le ușurăm greutățile?”

Vineri, 8 aprilie, lucrarea artistei – „Bentița”, care amintește de inocența copilăriei, a fost licitată cu 310 euro. În acest scop, Cezara și-a propus să solidarizeze și alți artiști, iar împreună să asigurăm un loc de trai sigur familiei și să redăm speranță Anastasiei, fata care într-o zi va spune ma-ma, celei care o crește din primii ani de viață, copila suferind de hipoacuzie.

Solidari și uniți pentru acest vis, avem susținerea artiștilor: Eugean Gorean, Krassimir Savov, Anca Medrea și Natalia Garbu. În fiecare săptămână pe pagina de Facebook CCF/HHC Moldova va fi expusă câte o lucrare. Astfel luna MAI, simbolul familiei, ne va ajuta să unim și ținem puternice familiile care au nevoie de sprijin.

Regulamentul e simplu: 

  • Durata licitației fiecarei lucrări 5 zile. 
  • Suma de pornire indicate la fiecare lucrare 
  • Pasul de creștere este de 20 euro
  • Fiecare ofertă se scrie în comentariul postării. Persoanele care vor să rămână anonime pot scrie oferta în privat sau pe emailul contact@ccfmoldova.org 
  • Va câștiga persoana care va propune cea mai mare sumă

Găsește mai multe informații pe CCF Moldova