Profesoara de canto Maria Stepovenco a lansat o piesă emoționantă ce vine la pachet cu un videoclip la fel de frumos. „Armonie” este o piesă specială, compusă cu ocazia nunții sale.

Un moment important în viața unei femei este ziua nunții sale, iar pentru un artist acest moment este atunci când își poate împărtăși trăirile, fericirea și povestea de iubire prin versuri, melodie și imagini emoționante.

Deși este stabilită în România, unde are o școală proprie de canto, Maria Stepovenco a preferat să-și petreacă una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, în Moldova, acasă. Cu ocazia acestui eveniment frumos, tânăra a compus o piesă emoționantă prin care a relatat povestea de dragoste pe care o trăiește alături de cel care i-a furat inima și i-a devenit soț.

„Linia și versurile piesei „Armonie” sunt compuse de mine și este vorba despre povestea de iubire dintre mine și soțul meu. Am compus-o cu ocazia nunții noastre care a avut loc pe 7 septembrie la Chișinău”. La fel ca în viață, așa și în videoclipul piesei, protagoniștii principali sunt Maria și Eugen Stepovenco.

Cantautoarea dezvăluie pentru EA.md, că piesele sale au fost profetice, un proiect care a fost de asemenea înspirat din viața sa: „E vorba despre trilogia „Înger” – profeția, așa sa și întâmplat în viața mea. Am filmat „Înger” pe 6 octombrie și pe 21 octombrie l-am întâlnit pe Eugen, fix ca în piesă. După care a urmat „Povești” ce înseamnă ruperea de trecutul întruchipat într-un barbat și apoi, „Armonie” care înseamna împlinirea profeției”

Urmăriți mai jos videoclipul piesei „Armonie”.