După mai multe relații în care a avut de suferit, iată că Ariana Grande pare că în sfârșit și-a găsit liniștea sufletească. Artista s-a logodit cu iubitul ei, Dalton Gomez. 

Ariana a dezvăluit vestea frumoasă pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii în care apare cu partenerul ei, dar și cu frumoasa bijuterie, ce are un diamant oval așezat alături de o perlă, iar aceasta este foarte semnificativă pentru cântăreață, făcând aluzie la ziua ei de naștere, piatra reprezentând luna iunie.

Cuplul a primit foarte multe urări de bine atât de la fani, cât și de la alte celebrități ce s-au bucurat să o vadă atât de fericită. Relația Arianei cu Dalton Gomez a fost confirmată de publicația TMZ în martie, după cei aceștia au fost văzuți sărutându-se într-o cafenea.

Ce știm despre noul iubit al vedetei? Dalton Gomez lucrează ca și agent imobiliar, iar pe lângă faptul că nu este o celebritate, el reprezintă casele și proprietățile multimilionarilor și din când în când a fost văzut alături de cântăreața Miley Cyrus, deci vedetele nu îi sunt străine.

Distribuie articolul: