Cu câteva zile în urmă, Ariana Grande a fost atacată de o persoană care a amenințat-o că o va ucide, scrie publicația americană TMZ. Iată că după acel incident Ariana a depus documentele necesare la judecată pentru a obține un ordin de restricție împotriva atacatorului, în vârstă de 23 de ani, pe nume Aaron Brown, care a terorizat-o timp de 7 luni.

În noaptea de 9 septembrie, când cântăreața de 28 de ani era acasă, individul a pătruns în ograda vedetei cu un cuțit mare de vânătoare, iar când paznicii i-au cerut să plece, el a devenit agresiv și a strigat: „Eu te voi ucide pe tine și pe ea!”. Poliția a fost chemată și Brown a fugit, i s-a ordonat de mai multe ori să oprească, dar individul nu a făcut-o. În cele din urmă a fost arestat.

Citește și: Un infractor înarmat s-a furișat pe lângă casa Arianei Grande și a amenințat paza! Vezi care a fost motivul

Ofițerul a declarat că se teme ca presupusul făptaș, când va fi eliberat din închisoare, va încerca să mai atace o dată interpreta, prin urmare, a menționat că trebuie de emis un ordin de restricție. În acest moment, Brown este încă în arest pentru două acuzații de infracțiune.

În declarația sa, Ariana notează: „ Mă tem pentru siguranța mea și siguranța familiei mele. Mă tem că, fără un ordin de restricție, domnul Brown va continua să vină la mine acasă și va încerca să-mi facă rău mie sau membrilor familiei mele”.

Reamintim că anul acesta Ariana Grande s-a căsătorit cu Dalton Gomez în casa ei din Montecito și acum trăiesc împreună în casa vedetei.

Sursa: peopletalk.ru

Foto: Instagram/ Ariana Grande 

Distribuie articolul: