Madonna, în vârstă de 62 de ani, nu stă locului, duce un stil de viață activ și are multe concerte. În același timp, are întotdeauna timp pentru viața personală. Madonna călătorește cu iubitul său, Ahlamalik Williams.

Ieri, cântăreața a fost văzută în aeroportul din New York, alături de iubitul ei (în vârstă de 27 de ani), Ahlamalik Williams. Aceștia și-au ascuns fețele în spatele ochelarilor de soare și a măștilor medicale, mergând ținându-se de mână. Mai târziu, s-au alăturat și copiii vedetei: Mercy James, în vârstă de 15 ani, și David Banda.

De-a lungul celor trei ani de relație cu regina muzicii pop, dansatorul profesionist Ahlamalik Williams a devenit un adevărat membru în familia Madonnei. Aceștia petrec mult timp împreună, călătoresc și se relaxează, iar el a găsit limbaj comun cu cei șase copii ai iubitei sale.

Cuplul se cunoaște de mai bine de șase ani, Madonna l-a selectat pe Williams ca dansator pentru turneul Rebel Heart. Apoi au să lucreze împreună. Într-un final, între ei a luat naștere o idilă.

Diferența de vârstă nu îi deranjează. Nici tatăl lui Ahlamalik nu vede nimic rușinos în acest lucru, care este foarte fericit pentru fiul său și crede că toate vârstele sunt potrivite pentru dragoste.

Vedeta se cunoaște cu familia iubitului ei și menține o relație bună cu aceștia. Potrivit surselor, ea le-a și spus rudele lui că îl iubește necondiționat pe Ahlamalik, și vrea să aibă grijă de ei.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: