Nunta regală este în continuare subiectul momentului, cele mai multe discuții fiind purtate în jurul aspectului impecabil al miresei. La 36 de ani, Meghan Markle a arătat perfect în ziua nunții, fără să poarte un machiaj puternic.

Ducesa de Sussex a mizat pe naturalețe în ziua marelui eveniment. De la machiajul realizat într-un mod cât mai simplu și până la coafura sau rochiile fără prea multe detalii, Meghan Markle a fost o apariție spectaculoasă în ziua nunții. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca soția prințului Harry să opteze pentru un machiaj care să acopere chiar și cel mai fin rid, acest lucru nu s-a întâmplat, fiind cunoscut faptul că Meghan Markle nu este adepta folosirii excesive a produselor cosmetice.

Oana Vlăsceanu este un cunoscut chirurg estetician și prezentă în emisiunea “Lifestyle sănătos”, difuzată de revista Avantaje din România, aceasta a dezbătut, fără să intre în foarte multe detalii, subiectul legat de aspectul impecabil al ducesei de Sussex.

Cu toate că Meghan Markle este tot timpul naturală, nu își ascunde niciodată pistruii și nici nu apelează la coafuri sofisticate când vine vorba despre aranjatul părului, chirurgul estetician Oana Vlăsceanu este de părere că soția prințului Harry a apelat la medicul estetician pentru a ascunde micile imperfecțiuni apărute de-a lungul timpului. Chiar dacă nu se pune problema unor intervenții chirurgicale majore, Oana Vlăsceanu a observat mici retușuri la nivelul frunții, pielea din această zonă fiind perfect întinsă.

„Mi-a plăcut foarte mult (n.r Meghan Markle). O mireasă aproape de 37 de ani care arăta impecabil. Naturală, deși am studiat toate postările de pe facebook în care se spune că nu are botox, că nu are acid. Nu, are și botox, dar foarte puțin, în etajul superior al feței. Fruntea e impecabilă. Are botox cu siguranță, cantitate minimă. Sigur are și foarte puțin acid în buze, sigur are și gene false, dar puse într-un mod frumos și puțin și un machiaj natural. Are făcute tratamente, dar foarte finuțe și naturale”, a spus chirurgul estetician român, Oana Vlăsceanu.

Citește și: Meghan Markle a avut o cădere nervoasă înainte să îmbrace rochia de mireasă. Doar Kate Middleton a reușit să o calmeze