Dacă în 2007 nu era decât o bloggeriță începătoare, în 2016, Huda Kattan este probabil cea mai renumită makeup artistă și beauty bloggeriță din Orientul Mijlociu. Tânăra se bucură de un succes incredibil și o armată întreagă de fani virtuali.

Se numește Huda Kattan, e stabilită cu traiul în Dubai și se poate mândri cu faptul că a reușit să crească din punct de vedere profesional, devenind mai întâi makeup artistă, apoi beauty bloggeriță, după care și femeie de afaceri, lansând propria linie de gene artificiale.

Mai nou, Huda și-a lansat propria linie de oje, rujuri și produse cosmetice și instrumente necesare mai ales pentru conturarea feței. Huda pretindea, la un moment dat, pentru titlul de „regină a contouring-ului”. „Eu îmi fac contouring chiar și înainte de a intra în sala de sport. E mai mult decât o tendință în machiaj. Ea a apărut pentru a rămâne!”, spunea Huda, odată cu avansarea trendului.

Azi makeup artistă de renume și fondatoare a blogului de frumusețe hudabeauty.com, tânăra distribuie în continuare pe canalul său de YouTube tutoriale cu cele mai noi tehnici și trucuri de makeup. Kattan a devenit un adevărat fenomen virtual și după ce a depășit și numărul de 15 milioane de followeri pe Instagram – unul mai rar pentru un makeup artist, chiar și unul care a ajuns să consilieze vedetele de la Hollywood, așa cum a făcut-o ea după absolvirea școlii de machiaj.

Dacă sunteți curioși să aflați detalii din viața ei personală, aflați că Huda a venit pe lume în statul american Oklahoma, într-o familie de irakieni. S-a mutat în Dubai abia după ce s-a căsătorit cu columbianul Christopher Goncalo. Cei doi au împreună o fiică pe nume Noor Giselle.

Afară de machiaj, Huda este obsedată și de modă, iar asta se observă cu ochiul liber!

Distribuie articolul: