Este o provocare să definim ce abilități trebuie să aibă o femeie care se respectă în 2022, dar un nivel bun al unei limbi de circulație internațională este printre primele puncte care se cer pe listă, nu? De la „Vreau să învăț engleza la nivel conversațional” până la „Ok, pot obține o avansare profesională cu un nivel de engleză mai bun” este doar un pas.

De obicei, acest pas este condiționat de dorința de a avansa profesional la jobul existent sau de a găsi un nou loc de muncă, mai bine plătit. Totuși, o cunoaștere bună a limbii engleze are multiple avantaje, hai să le descoperim împreună, ca să fii motivată să o înveți!

Să înveți o limbă străină înseamnă să creezi legături neuronale noi, astfel păstrându-ți mintea activă (bonus – scade riscul dezvoltării bolilor degenerative, inclusiv demenței sau bolii Alzheimer). Crește și capacitatea memoriei, un lucru bun dacă îți dorești să fii o femeie cultă și inteligentă.

Să înveți o limbă străină te apropie cultural de alte popoare și te poate ajuta să-ți schimbi viziunile despre lume. Trăim într-o lume nebună, unde informațiile și știrile vin de peste tot – iar să cunoști o limbă străină îți oferă noi perspective asupra lucrurilor. Să citești doar știrile scrise în limba ta, de exemplu, poate fi util, dar cât de bine este să poți cerceta noi surse, să vezi alte perspective asupra lucrurilor, de peste hotarele țării tale? Mai mult decât atât, poți accesa mai ușor alte culturi, vei fi mai deschisă perspectivei de a călători și vei privi lumea înconjurătoare cu alți ochi.

Să înveți o limbă străină nu ține de vârstă sau cunoștințele existente. Există lecții de engleză pentru maturi, la fel de informative și eficiente ca cele concepute pentru copii sau tineri. Există cursuri de engleză pentru orice nivel, fie că abia îți dorești să explorezi opțiunea sau deja te pregătești de examene pentru a-ți certifica nivelul.

Te-ai convins că a învăța engleza merită efortul? Uite și recomandarea noastră – școala online EnglishDom/în rusă: онлайн школа английского языка Englishdom. Învață engleza online, de oriunde, oricând îți este comod. Ai la dispoziție materiale inovative digitale și un curator personal, cointeresat de progresul tău. Mai mult decât atât, ai prima lecție de engleză gratuită! Iar la prima achitare poți beneficia de alte 3 lecții gratuite.

Preferi să înveți cu un profesor local sau cu unul nativ? Ai nevoie de un regim stabil sau de unul flexibil? Preferi teoria intensă sau practica activă? Oricare din aceste opțiuni îți stau la îndemână. Tot de ce ai nevoie este dorința de a te perfecționa!

Distribuie articolul: