Andreea Bostanica are 13 ani și peste 35 de mii de abonați pe pagina sa de YouTube. Studiază în clasa a a VII-a la Liceul Teoretic „Dragoș Vodă”, însă la școală nu învață cum să facă vlogging - asta face în timpul liber. Ați crezut că aici încheiem? Pe departe! Andreea este o fire activă, creativă, pasionată de muzica și dans. Face parte din centrul de dans și vocal „SIS N BRO”, unde ia lecții de canto, dans și actorie. Mai face școala de muzică, în paralel. La școala muzicala „Valeriu Poleakov” studiază vioara și pianul.

Andreea, spui că întotdeauna te urmărește dorința de autodepășire. Asta cum se întâmplă?

Mă țin minte cântând înainte de a începe să vorbesc. Dar am început să călătoresc mai profund prin lumea muzicii acum un an. În piesele pe care le interpretez abordez mai mult stilul pop. Ascult muzica foarte diversă ca stil și abordare. Îmi place repertoriul interpreților Sia, Katy Parry, Ariana Grande, însă cel mai mult o admir pe Selena Gomez. Este idolul meu, un exemplu de urmat pentru mine. Muzica, pentru mine înseamnă sentiment, deoarece când interpretez o fac din suflet. Pentru mine muzica înseamna totul. Autodepășire – este despre tot ce fac, în toate se aplică.

andreea bostanica

Care sunt succesele pe care le-ai înregistrat până acum?

Cel mai mare succes este canalul meu de YouTube. Vloggingul face parte din viața mea de circa jumătate de an. În acest timp am reușit să capăt un număr de peste 35 mii abonați. Pe lângă acestea am fost și participanta a multor concursuri naționale și internaționale de interpretare vocală. Acolo am acumulat multă experiență și am trăit clipe de neuitat. Muzica este cuvântul care mă definește ca personalitate.


Spre ce culmi tinzi în perioada imediat următoare? Unde ți-ai propus să ajungi?

Cea mai mare dorință a mea este să devin o vloggeriță populară și să mă afirm în lumea muzici. Pot merge cu ambele paralel, nu se încurcă una pe alta aceste pasiuni. Depun foarte mult suflet pentru a face totul bine și sper cât mai curând să am rezultate din ce în ce mai bune. Cautând drumul spre succes, merg înainte.

andreea bos1

Cum te ajută rețelele sociale și ce anume postezi tu pe Instagram sau pe aplicațiile pentru adolescenți?

Rețelele sociale mă ajută să comunic mai mult cu urmăritorii mei. Abonații mei mă pot urmări momentan pe pagina mea de Facebook, pe Instagram și desigur pe canalul meu de YouTube – Andreea Bostanica. Ma strădui să fiu cât mai receptivă la mesajele tuturor și desigur, prin tot ce postez să îmi arăt personalitatea și dragostea față de ei.

andreea bostanica

Cine te ajută în creșterea ta profesională și cum anume?

Părinții mă încurajează mereu. Primele mele amintiri sunt cum ei mă filmau, fie că spuneam o poezie, dansam sau cântam. Camera video era acel obiect ce era mereu aproape de inima mea și cele mai frumoase și haioase amintiri din copilărie le am înregistrate pe camera video. Mă filmau părinții sau fratele mai mare. Acele filmulețe m-au ajutat foarte mult să-mi dezvolt creativitatea și să înțeleg ce înseamnă autodepășirea. La creșterea mea profesională are un rol foarte important și profesoara mea de canto – Anastasia Jantîc, care mă îndrumă mereu către cele mai înalte culmi.

andreea bostanica

Ce idei sau valori ți-ai propus să transmiți tinerilor prin intermediul vlogurilor tale?

Sunt mereu activă pe canalul meu de YouTube. În vlogurile mele aflați diferite teme care preocupă și subiecte care  interesează adolescenții. Fac totul cu dragoste și știu foarte bine ce îmi doresc – prin vlogurile mele vreau să transmit energie pozitivă publicului și să îi molipsesc pe toți de plăcerea și entuziasmul cu care fac totul. Mereu încerc să surprind momente cât mai frumoase care să intereseze publicul.

andreea bostanica

Cum te vezi peste 10 ani?

Având în vedere ca sunt pasionată de muzică mă văd în aceasta industrie. Visul meu e mare, însă cu multă muncă și răbdare voi reuși să-mi ating scopul. Sunt conștientă de asta și muncesc zilnic cu multă ardoare.

Foto: Arhivă personală