Vedeta din România a bifat o apariție rară în public alături de fiica sa Violeta. Mai mult decât atât, ele au fost însoțite de fiul lui Ștefan Bănică jr, fratele vitreg al violetei pe nume Radu Ștefan.

Apariție extrem weekend-ul trecut, la un eveniment desfășurat la Teatrul Național din București. Copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică au participat alături de vedetă la Gala de decernare a Premiilor UCIN, menționeză ADPM.ro.

Andreea Marin a participat aseară la gala de decernare a Premiilor UCIN. Un eveniment care celebrează capodoperele cinematografiei românești. Surpriza constă în faptul că la același eveniment și-au făcut apariția și copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică, Violeta și Radu Ștefan.

Deși părinții lor sunt extrem de mândri de ei, cei doi apar foarte rar în spațiul public. Violeta a participat la Premiile UCIN pentru a-i fi alături atât mamei sale, cât și fratelui mai mare ce a intrat anul acesta la UNATC. Ambii au bifat aseară apariții extrem de elegante, la fel cum face de fiecare dată și Andreea Marin.

Radu Ștefan este un tânăr ce-l moștenește pe celebrul său tată. Nu doar la capitolul aspect fizic, ci și atunci când vine vorba despre talentul în actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică pe rețelele de socializare recent.

View this post on Instagram

Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi ! Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official) on

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Radu Ștefan este fiul artistului dintr-o altă căsnicie.

Sursa: ADPM.ro