Antonia scapă de soţul italian tocmai în 2019. Velea a primit însă şi o veste bună. Anul acesta cântăreţul îşi poate trece copiii pe numele lui. Procedurile din Italia, acolo unde a fost mutat dosarul, sunt mai anevoioase decât cele din România.

Antonia și Alex Velea se iubesc de aproape patru ani. Din 2013, de când au început relaţia şi până în prezent, Alex Velea (33 de ani) şi Antonia (28 de ani) au trecut împreună prin nenumărate necazuri, însă cele care le dau bătăi de cap şi în prezent sunt divorţul solistei de italianul Vincenzo Castellano, dar şi înregistrarea celor doi băieţi, Dominic (2 ani şi jumătate) şi Akim (7 luni), pe numele lui Alex Velea.

 

Iată că după patru ani de relaţie, timp în care şi-au văzut de vieţile lor, fie pe scenă, fie schimbând scutece, fie făcând drumuri pe la tribunale, Antonia şi Alex Velea află că Alex ar putea fi tatăl copiilor lui şi în acte chiar anul acesta, în schimb Antonia va putea deveni o femeie liberă abia peste vreo doi ani.

2-3-bd-3-2col

Divorţul de Vincenzo Castellano a fost mutat în Italia, mai precis la Castellammare di Stabia – un oraş portuar din provincia Napoli, în care afaceristul locuieşte împreună cu părinţii lui, dar şi cu fiica lui şi a Antoniei, Maya (6 ani), scrie click.ro.

Distribuie articolul: