Cel mai frumos cuplu din showbizz-ul românesc este şi cel mai bănos. Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) au contracte pe bandă rulantă şi primesc mereu oferte pentru concerte sau pentru a face reclamă la diverse produse, împreună sau separat. Cel mai nou contract pe care solista sexy l-a prins este o reclamă la o marcă de maşină, notează Click.ro.

Amândoi au proiecte de televiziune şi spectacole, iar Antonia a primit o nouă ofertă de publicitate pe lângă reclamele de la Vodafone şi Avon. Vedeta a devenit de joi, 7 iunie, imaginea Volvo şi a primit o maşină gratis pe care o va conduce timp de un an şi pe care probabil o va folosi în turneele pe care le va avea în ţară. Îndrăgita artistă de muzică uşoară face faţă cu brio proiectelor pe care le are, iar sâmbătă, 9 iunie, a terminat primul sezon live din „The Four – Cei patru”, emisiunea muzicală de la Antena1, unde făcea parte din juriu alături de Feli Donose, Carla’s Dream şi Cheloo.

Velea câştigă în jur de 4.000 de euro pe un concert solo, iar cu băieţii de la Golden Boy Society, deja propria sa casă de producție, care are alt gen de show-uri live. A lansat o colecţie vestimentară alături de Smiley şi Dana Budeanu. Alex Velea scoate bani din drepturile de autor pentru piesele compuse unor artişti (Mario Fresh şi Lino Golden sau Ruby sau Speak) cu care a colaborat. A fost imaginea Cartoon Netwoork pentru o campanie dedicată copiilor şi adolescenţilor. Poartă costume create de Adina Buzatu și a început să primească şi multe oferte de concerte de afară. Are o groză de participări la emisiuni TV și proiecte mari, iar mai nou, se zvoneşte că va fi noul jurat de la „Vocea României”, în sezonul 8.

În 2013, Antonia a promovat o linie de haine care i-a purtat numele, „Moja by Antonia”. De aici i-au intrat în buzunar 10.000 de euro. Tot din 2013 durează contractul cu firma Avon. Şi picioarele sunt valorificate, Antonia promovând un brand orădean de încălţăminte (Benvenutti). Contractul i-a adus încă 20.000 de euro. În 2014 a făcut parte din juriul emisiunii „Kid Sing” de la Kanal D, fiind remunerată cu aproximativ 25.000 de euro pe sezon. Adăugând concerte în țară și peste hotare, artista câștigă foarte bine. Iar de joi, 7 iunie, este şi imaginea Volvo în România, având pe mână o maşină pe care să o conducă.

SURSA