Alex Velea își sărbătorește astăzi, 13 mai, ziua de naștere, împlinind 36 de ani. Antonia i-a făcut o frumoasă dedicație de dragoste prin intermediul rețelelor sociale.

Artista a publicat o fotografie împreună cu alesul inimii sale, pe care a însoțit-o cu un mesaj emoționant de felicitare, o dedicație frumoasă de iubire:

„Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc ca Dumnezeu să aibă grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur ca să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom îmbătrâni. Sincer… o să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină… truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!”

Antonia și Alex Velea sunt împreună de șapte ani și deși încă nu au ajuns în fața altarului, dragostea lor crește pe zi ce trece. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic, de 5 ani și Akim, de 3 ani. Artista mai are o fiică, Maia, de 10 ani, născută în primul său mariaj.

View this post on Instagram

All I want for Christmas….

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Sursa: Instagram.com