Antonia este o artistă îndrăgită care-și bucură frecvent publicul cu piese noi. Aceasta este mai mereu prin concerte, dar acum va fi nevoită să ia o pauză, deoarece a fost recent operată.

Anunțul despre faptul că a suferit o intervenție chirurgicală a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a interpretei, unde Global Records anunță despre intervenția chirurgicală prin care a trecut artista și despre circumstanțele din cauza cărora va fi nevoită să anuleze un concert programat.

„Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe data de 31 ianuarie la Fratelli Constanța, din motive medicale. Artista a trecut, de curând, printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaus pentru 2 săptămâni. Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior”, menționează aceștia.

Antonia, la rândul ei și-a cerut scuze pentru situația creată și pentru faptul că a fost nevoită să-și anuleze concertul, dar fără să ofere prea multe detalii despre problema de sănătate cu care se confruntă.

„Regret că nu mă pot întâlni cu publicul din Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând”, spune Antonia.

Sursa foto: Instagram