O echipă din cei mai profesioniști în crearea pieselor cu potențial de hit au lucrat și la ultima realizare a Antoniei. Piesa „Matame” are și un videoclip foarte colorat și sexy, numai bun de savurat la călduț.

„Clipul de la „Matame” este fix pe placul meu, mă caracterizează mult combinația între sexy și funny. Este rețeta fatală pentru mine! Mi-am dorit foarte mult un videoclip de acest gen, să mă exprim cum vreau și să schimb multe ținute. NGM Creative și Loops Production m-au ajutat să fac asta, sunt foarte talentați și consider că avem chimie. Iar Erik a fost the right touch of spice cu prezența lui naturală și cool”, a spus Antonia.

„Matame” a fost filmat la Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la începutul secolului XX de către arhitectul Adolf Gustav Suter, care include 14 camere și 3 apartamente amenajate în stil diferit, dar păstrând stilul autentic al palatului. În apartamentul în care a filmat Antonia, au stat Beyonce și Enrique Iglesias. Candelabrul care apare în videoclip este cel mai mare candelabru de Murano din Europa, de 14 metri lungime și peste două tone.

3 stiliști renumiți au format echipa de beauty a Antoniei, iar ținutele ei sunt de la designeri români, precum SEEN Users, ATU Body Couture, Loulou, I Am Iza, Manokhi, Norina Stoica, Styland, Alexandru Simedru, Ioana Ciolacu.

Erik, cel care apare în piesa artistei, este cunoscut publicului de la noi pentru colaborarea cu INNA pentru piesa „Ruleta”, un super hit cu peste 184 000 000 de vizualizări.

ANTONIA a lansat anul acesta „Hotel Lounge”, dar și colaborare cu Alex Velea și Lino pe piesa „Sahara”, “Adio” cu Connect-R și „Tango”.

Distribuie articolul: