Pe lângă faptul că transmite căldură cu ființa ei drăgălașă, Antonella Gobjila cunoaște nu din auzite cât de importantă este căldura pentru organismul uman. Studiază medicina, iar acest lucru nu a împiedicat-o să-și creeze propria marcă de accesorii pentru sezonul rece. Mâinile ei au creat sute de articole stilate, care pot înviora privirea indiferent de timpul răcoros de afară. Mi-am propus să o descos de secrete și am aflat că ține mult la bobinele cu ață din fibre exclusiv naturale. Cât de caldă poate fi prezența ei, o să înțelegeți în interviul de mai jos!

12351233_751153561695859_878064508_nAntonella, ai un prenume care îți trădeazã firea creativã. Cine ți l-a ales?

De fapt, prenumele meu de la naștere este Antonina și a fost ales de tătal meu în momentul când m-a văzut pe geamul maternității. Antonella este prenumele pe care mi l-am creat în clasa I, deoarece îmi plăcea și mă caracteriza mai bine!

De cât timp creezi accesorii pentru femei şi cum a pornit acest imbold? De la medicină și până la hand-made, calea e lungă?

Am făcut studii la un gimnaziu cu profil tehnologic, unde am învățat arta broderiei, tricotatului și cusutului! La absolvirea acestuia, am obținut o diplomă.

În prezent, sunt studentă la Medicina și una dintre cele 14 nevoi fundamentale ale omului spune că temperatura corpului trebuie menținută în limitele normale.

Acesta a și fost un imbold de a combina plăcutul cu utilul. Știindu-mi problema proprie și a amicilor care merg la shopping, să întâmplă să nu placă modelele de căciulițe, fulare, mănuși sau calitatea acestora! Pe piață avem un asortiment mic de accesorii, motiv care a contribuit la crearea brandului „Bobbin”.

Articolele sunt confecționate exclusiv manual? De ce „Bobbin”?

Toate articolele sunt executate exclusiv manual. Nu mi-a luat mult timp pentru denumire, de fiecare dată veneam la lecții fie cu o bobină de ață sau mai multe și realizam în pauze schema produselor ce urmau a fi realizate. Nu m-am dus departe de obiectul de la care începe lucrului meu – de la o BOBINĂ , o bobină de ață naturală! Aici a luat nștere denumirea „Bobbin” – ușor memorabilă, care cade cu tronc la inimă!

12357938_751153578362524_1182649192_n

Materialul este foarte important în producerea articolelor. Pentru ce fel de materiale optezi în confecționarea pieselor?

La confecționarea produselor, optez pentru materiale naturale, majoritatea produselor fiind din lână de oaie, combinată cu lână de alpaca.

Nu doar produsele sunt 100 % naturale, dar și emblema acestora este realizată din lemn. Pungile în care se livrează produsele, sunt la fel din material biodegradabil. Astfel, avem grijă nu doar de clienții noștri, dar și de mediul înconjurător!

page

Ce tendinţe ați abordat în special în 2015, inclusiv în materie de culori?

Am optat pentru culorile calde în acest anotimp rece! Galbenul și roșul sunt culorile mele preferate, însă cele mai solicitate, în acest sezon, sunt negrul, bordoul și menta.

Recomandă-ne câteva tendinţe în materie de accesorii pentru toamn-iarna acestui an.

Recomand ținutele în stil retro, sunt soluția perfectă pentru femeile care doresc să se simtă eroinele unor filme sau musical-uri, astfel am creat căciulițe tip beret, care, pe lângă toate, mai sunt și călduroase în combinație cu un șal, care se potrivesc atât fetițelor, cât și doamnelor.

Fetelor rebele, le recomand accesoriile în stil ombre, combinate cu plovere free size.

12348561_751153761695839_1849051946_n

Pantone a anunțat recent combinaţia cromaticã a anului 2016. Te-ai gândit deja la cum le-ai putea aplica?

Am fost plăcut uimită de combinația cromatică pe care a anuțat-o Pantone, ca întotdeauna nu m-a lăsat dezamăgită! Vom ține cont și vom crea mai multe accesorii, pentru a fi în pas cu ultimele tendințe!

Pe lângă faptul că le creezi, ești și model pentru accesorii! Te-ai gândit la o carieră în această direcție?

Cine ar ști mai bine să prezinte lucrările, dacă nu creatorul lor?

Nu m-am gândit la o carieră în modeling, deoarece am o înălțime nu prea mare, care nu îmi permite acest lucru. Însă cu mare drag pozez pentru pagina mărcii.

12348255_751153811695834_10637911_n (1)

Mai aveți şi alte pasiuni afară deconfecționarea accesoriilor? Ce lucruri vă fac viața mai frumoasã?

Pe lângă confecționarea accesoriilor de iarnă, îmi place mult să călătoresc! Călătoriile ne fac viața mai frumoasă, deschizându-ne noi oportunități.

Ce secrete ascunde frumusețea Antonellei Gobjila?

Frumusețea fiecărei femei se ascunde în zâmbetul și ochii ei. Aceștia sunt intrările către inima ei, nu în zadar se spune că ochii sunt oglinda sufletului!

În cazul meu, zâmbesc dulce și privesc pătrunzător, cu poftă de viață, încercând să daruiesc lumii totul.

12358386_751153968362485_1751272258_n

Foto: Antonella Gobilja, Bobbin

Distribuie articolul: