Cine ar fi crezut că relația lor va evolua atât de rapid! Interpreta Anna Sedokova și sportivul Janis Timma, care este cu 9 ani mai tânăr decât ea, s-au căsătorit în secret în prima săptămână a lunii septembrie.

În luna iulie a acestui an, Janis a cerut-o pe Anna de soția și această fără pic de eschivare a răspuns „DA”. La nici două luni de la acest eveniment și aproximativ un an de la începutul relației, pe 6 septembrie, cei doi s-au căsătorit în mare secret, iar la ceremonie au fost prezenți doar cei mai apropiați și dragi oameni ai cuplului.

Interpreta și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, pe 18 septembrie, prin intermediul rețelelor sociale, publicând primele imagini din ziua cea mare și adăugând doar „Mr. & Mrs. Timma”.

Și sportivul a făcut o distribuire similară cu aceeași semnătură.

Baschetbalistul a optat pentru un costum clasic de mire, asortat cu cravată și pantofi din piele, iar vedeta a purtat o ținută la fel de clasică – o rochie de mireasă tip sirenă, acoperită cu dantelă sofisticată, pe care a asortat-o cu sandale și un voal superb.

Pe lângă felicitările și urările de bine din partea internauților, aceasta s-a ales cu critici. Anna Sedokova însă le-a îndemnat pe femei să nu asculte pe nimeni atunci când i se spune că după divorț aceasta nu va trebui nimănui, mai ales dacă are și copii.

„Căutați dragoste, luptați pentru bine și aveți încredere în inima și în instinctele voastre. Și niciodată! Niciodată să nu crezi că acesta este sfârșitul. Este doar un nou început!”, a scris interpreta.

Anna Sedokova a fost căsătorită de două ori și are trei copii din relațiile anterioare. Janis a fost căsătorit o singură dată și a divorțat în 2019, iar din acel mariaj are un fiu.

Sursa: Instagram

Vezi și: Anna Sedokova a spus „DA”: Promit să fiu cea mai bună soție, prietenă, mamă (Foto)