Anna Lesko este un personaj controversat pe scena artistică! Se pare că ei îi place această „titulatură” și nu se plânge de criticile care sunt aduse la adresa ei, mai ales atât timp cât nu vrea să fie cunoscută cum e ea în realitate, dincolo de micul ecran. Totuși, există un lucru care o enervează teribil pe interpretă. Iată cine îi face poze artistei și ce o enervează atât de mult.

Primul job al Annei Lesko

„De ani de zile pozez. Înainte să mă apuc de muzică, eram la o agenție de fotomodele. Cred că fac poze de la 19 ani. La poze mă ajută Ștefania, colega mea, îi explic cadrul, peisajul. Îmi și place să pozez. Fac foarte multe poze până să postez una. Din 300 de poze, găsesc două care să-mi placă”, răspunde interpreta.

Comentariile la pozele sexy/nud

„Chiar nu mă deranjează când anumite persoane, nemulțumite și nefericite cu viața lor, îmi scriu pentru că se plictisesc și nu au nimic altceva de făcut decât să răbufnească în social media. Ceea ce mă deranjează cumplit este atunci când în discuție este adus Adam. Recent, cineva, nu știu de unde, s-a gândit să-mi spună că nu știu să-mi educ copilul. Atunci am văzut negru în fața ochilor. Totul până la copilul meu! Nu am înțeles niciodată de ce cineva care nu mă cunoaște, nu știe ce fel de educație îi dau copilului meu se gândește să-mi facă morală. Cu atât mai mult cu cât eu am explicat în nenumărate rânduri că nu doresc ca lumea să mă cunoască dincolo de imaginea pe care o afișez la TV. Nu-mi doresc asta. Eu tot ce fac este artistic, asumat. Dacă nu-i place cuiva ceea ce postez, ca artist, să nu mă mai urmărească și să se abțină să-mi comenteze copilul! Eu îmi asum fiecare poză. Îmi îmbrățișez sexualitatea. Îmi ador feminitatea. Îmi exploatez senzualitatea. Evident că-mi place să pozez senzual. Eu mă iubesc și asta încerc să le explic asta și celor care mă urmăresc. Să se uite în oglindă și să se îndrăgostească de ele, să se iubească. Asta le lipsește multor femei. Poate și de aceea devin rele și scriu tot felul de mesaje urâcioase. Își fac griji că mă vede Adam sexy pe plajă. Ar fi absurd ca cineva să creadă că pozele sunt așa „aruncate la întâmplare” pe rețelele de socializare”, mai spune Anna lesko, citată de revista VIVA România.

Ție cum îți pare artista?

VEZI și: Anna Lesko, despre educaţia în casa părintească din Chişinău: „Eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă”