Anna Lesko a uimit din nou cu fotografiile postate pe Instagram. La 40 de ani, cântăreaţa are un corp de invidiat, pe care nu se sfieşte să-l afişeze ori de câte ori are ocazia.

Recent, Anna Lesko a postat câteva fotografii pe Instagram de la piscina. Vedeta poartă un costum de baie miniscul, ce dezvăluie trupul bine lucrat. La 40 de ani, cântăreaţa  este mai dezinhibată și mai încrezătoare ca la 20.

„Ce privelişte frumoasă! „Rămâi o femeie frumoasă…?”/ „Superbă❤️” , sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Anna Lesko este renumită pentru silueta pe care o are, însă se pare că o şi menţine cu greu. Artista are o dietă strictă, pe care o ţine când simte că s-a mai îngrăşat. Din fericire pentru fanii ei, aceasta a dezvăluit secretul care o menţine într-o formă de zile mari. Conform realitatea.net, regimul pe care îl ţine cântăreaţa este şi cel pe care-l respectă şi Beyonce.


Se pare că Anna este dură cu ea doar de două ori pe an. Potrivit spuselor ei, dieta este sănătate curată, ba mai mult, este, totodată, şi o dietă de detoxifiere.


„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: