Anna Lesko a vorbit sincer despre despărțirea de tatăl fiului său, Dj Vinnie. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, iar vestea că au decis să își spună adio lua prin surprindere pe toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Cântăreața Anna Lesko își crește singură fiul în vârstă de 7 ani, încercând să îi ofere o educație cât mai dură pentru a face față fiecărei provocări pe care i-o va aduce viața. Artista și Dj Vinnie se despărțeau în 2019, după 8 ani în care au format un cuplu. Pe atunci, vedeta era surprinsă tot mai des singură la evenimente, iar fanii speculau că ea și partenerul său au decis să se despartă.

Vestea că și-au spus adio a dat-o Dj Vinnie, fără a oferi mai multe detalii. Anna Lesko este extrem de discretă, motiv pentru care și-a ținut și sarcina ascunsă timp de 7 luni, dar acum a vorbit sincer despre despărțirea de tatăl copilului său. Invitată la emisiunea „La Cină”, moderată de Ionela Năstase și Adi Hădean și difuzată la Digi24, vedeta a spus motivul pentru care ea și fostul partener s-au despărțit.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simțit-o.”, a zis Anna Lesko.

„Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură.”, a continuat vedeta.

„Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus.”, a zis cântăreața la Digi 24.

Distribuie articolul: