În a doua jumătate a anului 2019 s-a aflat vestea tristă că actrița Anastasia Zavorotnyuk suferă de o maladie oncologică. De atunci au tot circulat zvonuri, pe care familia vedetei a refuzat să le comenteze. După un timp, faptul că aceasta duce o luptă dură cu boala a fost confirmat. Zilele trecute, fiica mai mare a Anastasiei, Anna Zavorotnyuk, a făcut dezvăluiri prin intermediul poveștilor de pe instagram.

Deși a tot ezitat să comenteze ceva despre problemele de sănătate a mamei sale, Anna a răspuns weekendul trecut unor întrebări insistente.

„Mama mea este grav bolnavă, dar ne tratăm, sperăm la mai bine și sperăm să câștigăm lupta”, a scris tânăra de 24 de ani. Apoi a răspuns la o întrebare care, probabil, a jignit-o profund: „Cum de reușiți să o ascundeți atât de bine pe mama voastră?! Nu aveți nicio fotografie cu ea!”. Ofensată de întrebare, Anna a răspuns venind cu un îndemn pentru cârcotași. „De ce aveți nevoie de fotografie? Nu înțeleg de ce oamenilor le este atât de interesant necazul celorlalți! Desigur, există persoane lipsite de educație. Fiți mai empatici și mai bine admirați operele marilor artiști plastici. Poate acest lucru va ajuta dezvoltării voastre spirituale”.

Deși niciodată nu au fost confirmate informațiile, circulă zvonuri precum că Anastasia Zavorotnyuk ar suferi de același tip de cancer, care a răpus-o pe Janna Friske – o tumoare pe creier în stadiul IV.