În toamna anului trecut cu toții am fost șocați de vestea care circula în mediul online, potrivit căreia actrița din „Moya Prekrasnaya Nyanya”, Anastasia Zavorotniuk s-ar confrunta cu o boală incurabilă. Zvonurile potrivit cărora actrița ar lupta cu cancerul prindeau tot mai mult sunet. Ce povestește acum fiica Anastasiei, află mai jos.

Din momentul apariției primelor informații despre boala Anastasia, cei apropiați din cercul vedetei au confirmat despre faptul că aceasta s-ar confrunta cu o boală, dar nu au oferit nici un detaliu despre ce afecțiune ar fi vorba.

Din când în când, fiica cea mai mare a actriței, Anna, în vârstă de 24 de ani, le mulțumește urmăritorilor ei pe Instagram pentru dorințele de sănătate pentru mama ei și se mai împarte cu informații actualizate despre ce se mai întâmplă în familia lor.

Recent, Anna a făcut o postare în care povestește despre cât de mult i-a schimbat viața ultima jumătate de an.

„Vreau să vă spun că toată viața m-am considerat foarte puternică, crdeam că nu mă pot influența stresurile sau circumstanțele în car ajung. Credeam că pot învinge totul. Dar în ultima jumătate de an viața mea s-a schimbat foarte mult, s-au întâmplat foarte multe. Am înțeles cât de slabă, vulnerabilă și cât de incapbilă să-mi controlez emoțiile pot fi uneori”

În același timp, Anna și-a exprimat speranța că ea și cei dragi vor putea rezista tuturor încercărilor care le-au fost pregătite de soartă.

„Temerile pentru cei dragi, problemele și situațiile stresante sunt prezente în viața fiecărei persoane, ți este normal să ne fie frică e ceva. Dar trebuie să înțelegem că aceasta este calea noastră, pe care trebuie să înaintăm. Până la urmă, nu degeaba se spune că numai călătorul poate să-și învingă calea”, a scris Anna.

În comentarii, internauții au susținut-o pe Anna Zavorotnyuk, i-au dorit să fie puternică și și-au exprimat speranța că mai devreme sau mai târziu totul va fi bine. De asemenea aceștia i-au urat Anastasiei Zavorotniuk multă sănătate.

Sursa foto: Instagram