Despre Anisia Borș v-am povestit încă în anul 2018. Mămica sa, Ana, s-a apucat să împletească covorașe și plapume pentru a putea plăti tratamentul fetiței sale. Ana a trecut prin multe, aceasta a suferit un avort spontan, apoi a trebuit să treacă prin decesul unui copil, ca mai apoi să vină pe lumea Anisia, ca o rază de soare.

Citește și: Împletește covorașe vesele pentru a putea plăti tratamentul fetiței bolnave. Iată cum poți avea și tu unul

Însă și de această dată familia Borș a fost pusă la grea încercare. După naștere Anisia a fost supusă unui control la inimă, iar peste două luni a primit diagnosticul – „malformație congenitală”.

La șapte luni a fost efectuată prima operație, iar analizele arătau că totul e bine și că cel mai probabil a doua operație va fi necesară la vârsta de 10-15 anișori. Părinții erau foarte bucuroși crezând că au trecut peste această cumpănă. Însă peste un an medicii au venit din nou cu o veste proastă, valva era ruptă și fetița avea insuficiența cardiacă 4+. Anisia a fost operată și a durat o perioadă cu multe analize și greutăți pentru micuță.

În prezent, Anisia are trei ani și unica ei șansă este un transplant de inimă. 

Șansa Anisiei se află în India, dar operația costă 95.000 de dolari, o sumă uriașă. E o luptă contra cronometru. Doar împreună putem salva acest suflet.

Intră pe caritate.md și donează pentru Anisia. 

Intră pe această pagina de facebook pentru a afla ultimele noutăți de la mama Anisiei.

Distribuie articolul: