Toamna anului 2015 readuce în vizor unul dintre cele mai influente și celebre cupluri de actori de la Hollywood, iar asta - grație lansării, la mijlocul luinii noiembrie, a filmului „By The Sea”, în care s-au filmat și Brad, și Angelina. În acest context, Angelina Jolie a oferit un interviu pentru publicația People, în care a mărturisit că Brad este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă bătrânețile.

În interviul pentru publicația americană, Angelina a subliniat că relația de căsătorie pe care o trăiește alături de Pitt este atât de frumoasă, încât actrița nu doar că nu se teme de bătrânețe, ci și știe foarte bine cum își va petrece această ultimă perioadă a vieții.

„Eu și Brad suntem foarte fericiți, pentru că ambii vedem frumusețea în a ne schimba unul pe celălalt! Vreau să îmbătrânesc alături de el” a mărturisit Angelina, pentru sursa citată.

maxresdefault

În același interviu, Angelina a mai adăuagat că această căsnicie este fericită doar pentru că cei doi actori muncesc la interese comune. Actrița a mai adăugat că pentru trăinicia unei relații, sunt importante nu doar scenele de iubire, ci și cele de ură. Iar asta, în contextul zvonurilor de anul trecut, cum că Brad și Angelina s-ar fi certat din cauza rolurilor și le-ar fi transpus în viața lor reală:

„Relația se va întâri dacă veți reuși să arătați, la filmări, acele sentimente nebune. Asta va însemna că mergeți umăr la umăr.”

Aceeași publicație – „People”, l-a desemnat pe Brad Pitt drept cel mai sexy actor aflat în viață, în 2015.

sma-cover-660

Angelina și Brad au mai jucat, împreună, și în filmul „Mr & Mrs Smith”. Anume atunci s-au cunoscut pentru prima oară, iar Angelina i-a răpit inima actorului pentru todeauna.

Foto: people.com

Distribuie articolul: