Se pare că s-a aflat adevăratul motiv pentru care procesul de judecată dintre Pitt și Jolie se extinde atât de mult. S-a aflat că Angelina Jolie vrea să se stabilească cu traiul, împreună cu toți copiii, la Londra, iar Brad este contra.

Foto: glamour.ru

Conform presei occidentale, Jolie intenționează să se stabilească cu copiii ei în suburbia din Londra, Richmond, care este renumită pentru calitatea înaltă a vieții și este considerată una dintre cele mai bune locații pentru trai în Marea Britanie. Pitt nu este mulțumit de idee, deoarece nu are intenția de a se muta în Europa și își dorește ca copiii să locuiască alături de el, în Los Angeles.

„Jolie crede că Richmond este mediul ideal pentru copii, din punct de vedere cultural și educațional. Nu o deranjează dacă copiii vor locui cu ea în Marea Britanie timp de câteva luni și apoi o să-l viziteze Pitt în SUA”, a spus un insider.

Foto: glamour.ru

Jolie a vorbit pentru prima oară despre planurile ei de a se muta în Europa într-un interviu acordat lui Harper’s Bazaar în 2019: „Mi-ar plăcea să locuiesc peste hotare. Imediat ce copiii mei vor împlini majoratul, mă voi muta. Între timp, trebuie să fiu acolo unde preferă să trăiască tatăl lor”, a spus Jolie.

Reamintim că Jolie, în vârstă de 45 de ani și Pitt, în vârstă de 56 de ani, au șase copii. Mai devreme se spunea că, copiii cuplului nu o văzuseră pe bunica Jane și pe bunicul William (părinții lui Brad) timp de patru ani și chiar au ratat ziua de naștere a lui Jane. Cauza este relația complicată dintre Jolie și Jane, care s-a schimbat foarte mult după ce cuplul s-a despărțit.

Sursă: glamour.ru