Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi renunțat la divorț, după ce actorul ”a încetat să consume alcool și a încercat să o câștige înapoi pe Angelina”, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.

Mai multe surse apropiate celor doi actori au dezvăluit pentru revista „US Weekly” că Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au anunţat în septembrie 2016 că se despart după 12 ani, nu au dorit să avanseze cu procedurile de divorţ. Decizia a fost luată de actriţă după interviul acordat în luna mai de Pitt revistei „GQ”, în care a recunoscut că problemele cu alcoolul şi atitudinea faţă de copii i-au afectat căsnicia şi a declarat că este hotărât să-şi schimbe stilul de viaţă.

„Am renunțat la tot, cu excepția băuturii, atunci când mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă”, a explicat el, povestind totodată despre vremurile când obișnuia să bea. „Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun”, a povestit actorul despre trecutul său.

Actorul în vârstă de 53 de ani a adăugat că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Pitt este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool.

jolie pitt familia

Brad Pitt și Angelina Jolie au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Cuplul are şase copii – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne.

Distribuie articolul: