Angelina Jolie este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și se bucură de succes în toată lumea. Totuși, de-a lungul timpului, ea a trecut prin momente foarte grele. Se pare că la vârsta de 26 de ani a suferit o depresie cruntă, ce a făcut-o să se gândească că nu își mai dorea să trăiască. Totul a escaladat repede, așa că actrița a dezvăluit că avea câteva soluții pentru a-și curma viața, printre care angajarea unui asasin.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare.”, a spus Angelina Jolie, citată de CANCAN. Aceasta a avut noroc, căci salvarea a venit chiar de la omul pe care își dorea să îl convingă să o ajute pentru a-și duce planul la capăt.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”, a adăugat actrița.

Nu a fost singura dată când vedeta s-a confruntat cu gândurile negre, dar de fiecare dată, ceva a oprit-o din a-și duce planul la capăt, gândindu-se la cei dragi. În același timp, aceasta a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani, ideea de a plăti un asasin i se părea cea mai simplă, ținând cont că nu știa cum poate să depășească perioada grea ce o încerca.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinuciderea…”, a continuat Angelina Jolie.

Sursa

Distribuie articolul: