Angelina Jolie a atras privirile tuturor, mai ales pentru faptul că a venit la premiera filmului Maleficient: Mistress of Evil însoțită de copii ei. Angelina Jolie s-a pozat alături de cei mici, iar imaginile ne spun faptul că are o familie extrem de unită, în ciuda problemelor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

Însă, cel care a lipsit de la premiera filmului a fost fiul ei cel mare, Maddox, deoarece el a început facultatea în Coreea de Sud, însă, ceilalți copii, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne și-au însoțit mama.

„Ei mă ceartă. Sincer, ei sunt mult mai uniți față de mine. Zahara este cea mai organizată din familie”, a declarat Angelina Jolie pentru ET.

Angelina Jolie este o mamă extrem de mândră și nu a putut să nu spună acest lucru, mai ales față de fiica ei cea mare, care a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu umerii goi. „Nu este superbă? Ea a crescut atât de frumos. Este minunat să am parte de sprijinul lor. Ei sunt prietenii mei”, a spus Angelina Jolie.

De asemenea, ea a spus și că încrederea pe care o are, dar și atitudinea puternică prezentată în acest film se datorează costumului pe care îl poartă, dar și personajului extrem de complex pe ea trebuie să îl interpreteze în film. „Cred asta pentru că a fost creat atunci când filmau vechile staruri, costumul a fost făcut să fie unul clasic. Este delicios. Încurajez pe toată lumea să își spună niște coarne și să vadă cum este.”

Sursa

Distribuie articolul: