Acum câteva minute, Angela Gonța a fost felicitată cu ocazia zilei sale de naștere în timp ce prezenta știrile. A trebuit să anunțe nașterea unor cvintupleți în Chișinău ca să audă, live, un mesaj de felicitare din partea colegilor de la TV8.

„Caz rar la o maternitate din Chișinău. O femeie a adus astăzi pe lume, pe cale naturală, cvintupleți.Medicii care au asistat-o la naștere spun că cei cinci prunci, două fetițe și trei băieți, sunt perfect sănătoși. Colega noastră Anastasia Antocenau se află la maternitate și ne spune cum a decurs nașterea”, a făcut introducerea la așa-zisa știre prezentatoarea.

„Bună seara, într-adevăr, nașterea a avut loc pe cale naturală. Doar că femeia în loc de cvintupleți a adus pe lume o fată. Evenimentul a avut loc cu mai mulți ani în urmă, doar că azi echipa TV8 a decis să îi mulțumească acelei mămici pentru faptul că i-a dăruit lumii jurnalistice din Moldova , dar și postului nostru de televiziune pe Angela Gonța, cea care azi își sărbătorește ziua de naștere. Angela, la mulți ani. Îți mulțumim că ai decis să fii parte din echipa noastră”, a fost informația transmisă de la „fața locului” de către reporter.

capture-20170816-195929

În timp ce o parte din echipă îi mulțumea mamei, unul din jurnaliști i-a dăruit prezentatoarei un buchet de flori. Vădit emoționată, Angela Gonța a mulțumit scurt și a trecut repede la alte știri. Vedeți momentul aici, minutul 22.59: