Angela Gonța a venit cu prima reacție publică, după ce Natalia Morari a recunoscut că tatăl copilului ei este contraversatul om de afaceri, Veaceslav Platon. Foarte mulți jurnaliști sunt de părere că prin acestă faptă va fi afectată și imaginea presei în ansamblu. 

Vezi și: Tatăl copilului Nataliei Morari este Veceslav Platon! Anunțul a fost făcut chiar de jurnalistă

Mai mulți jurnaliști și persoane publice și-au dat cu părerea la acest subiect. Pe rețelele sociale se pare că s-au creat două tabere.

Astăzi, Angela Gonța a oferit prima reacție la acest subiect:

Apariția TV8 nu ar fi fost posibilă fără Natalia Morari. Efortul, munca, implicarea și Dedicația ei nu pot fi contestate de nimeni.
De asta când spui Natalia Morari, spui TV8.

Natalia a luat o decizie personală. Multora dintre noi viata le oferă alegeri grele. Iar când ești persoană publică viața ta personală devine subiect de discuție. Pentru mulți, acesta este singurul argument de a anula toate meritele profesionale obținute.
Ca jurnalist care a participat la crearea TV8 din prima zi înțeleg ca instituția se confruntă cu o criză. Probabil cu cea mai puternică criză din cei patru ani care au fost incredibili de grei.

Sincer, ne doare fiecare comentariu. Bine argumentat sau spus cu ură și cu multă satisfacție. Unii colegi de breaslă pur și simplu radiază! Stiind ca lovind în Natalia, lovesc în cei peste 100 de oameni care lucrează la TV8 și care nu au nicio legătura cu alegerea personală a Nataliei.

Tv8 știe ce are de făcut. Ne vom continua munca. Și vom demonstra prin fiecare știre, emisiune ca TV8 este fidel principiilor si valorilor care l-au consacrat.

Mulțumim tutor celor ne sunt alături!” 

Distribuie articolul: