Angela Chelaru este femeia care a știut mereu să lupte pentru ceea ce iubește, pentru visele și aspirațiile sale. Nu este o amazoană, dar crede că dragostea e posibilă doar dăruind fericire și afecțiune necondiționat. Am discutat cu proprietara mărcii „Fresh & Joy” și directoarea acestei întreprinderi anterior despre bărbați, astăzi am provocat-o să ne spună zece realizări pe care le atribuie anului 2015. Pe ultima sută de metri, Angela Chelaru face totalurile:

chelaru a„1. Am călătorit și am văzut locuri minunate! Croatia, Austria, Germania, România sunt locurile unde am reușit să ajung în 2015 și frumusețea cărora m-a impresionat de-a dreptul.

2. Am cunoscut oameni. Frumoși, deosebiți, diferiți, interesanți… Fiecare dintre cei cu care am lucrat, colaborat sau pusr și simplu mi-a fost dat să îl întâlnesc în cale a lăsat ceva în sufletul meu și continuă să însemne ceva pentru mine.

3. Am trăit emoția de absolvent alături de fiul meu. M-am bucurat de rând cu el și cu toată familia de faptul că Alex a absolvit facultatea de Științe Economice, Finațe și Bănci.

4. Am reușit să ajut oamenii care mi-au bătut la ușă sau mi-au trecut pragul, iar acest lucru îmi aduce o împlinire și o satisfacșie enormă. Nu voi da nici exemple și nici nume, pentru că binele se face pe pământ, dar este văzut în cer.

12467934_1010774945661722_2090595172_n

chelaru cu fata5. Am citit! Lecturile mă îmbogățesc și nu uit niciodată să mă țin de carte: am lecturat mai multe cărți de Dipac Ciopra – „Calea către dragoste”, „Brian Tracy”, „Jim Bagnola”, „De profesie om”. Am citit cărți de Aiurveda, Craion, spre exemplu „Scrisori din casă”, dar și cărți de specialitate: antreprenoriat, management, afaceri, motivație, negocieri, etc.

6. Am reușit să cuceresc un nou pisc în afaceri, este vorba despre un anumit segment de piață. În plus, pentru al optulea an consecutiv, marca „FRESH&JOY” a luat premiul „Mercuriul de Aur”, oferit de Camera de Comerț și Industie.

7. Am urmărit cu ochiul liber cum fiica mea mă întrece, crescând în înălțime. Este o senzație de nedescris… abia aștept să mă întreabă în multe privințe…

8. M-am îndrăgostit…

9. Am reușit să mă manifest și artistic, dezvoltând pasiunea mea pentru modeling și promovând astfel branduri autohtone. Sunt onorată de fiecare dată să port ceva inedit și să dau personalitate unor haine concepute cu atâta dăruire de creatorii din țara noastră. Am avut mai multe apariții în presa scrisă, dar și la TV.

chelaru cu fata

10. Am participat la producerea unui film motivațional pentru femei în calitate de eroină, de rând cu alte 20 femei din 9 țări. Filmul a fost produs în Croația, Zagreb, iar eu am expus acolo câteva dintre principiile după care mă conduc eu în activitatea mea de business.”

„Ar mai fi multe lucruri minunate despre care pot să spun, care mi s-au întâmplat în 2015 și pentru care vreau să mulțumesc lui Dumnezeu. Vreau să mulțumesc deopotrivă părinților mei, copiilor mei, prietenilor mei, studentilor mei, colegilor mei din business și echipei cu care lucrez. Vă mulțumesc și vouă, echipei EA.md, pentru frumoasa colaborare și susținere permanentă. Vă iubesc pe toți!”, notează Angela Chelaru.

Foto: Arhivă personală, Nata Aftene, EA.md