Pe site-ul „Primului Canal” a fost publicat anunțul programului «Пусть говорят», însoțit de imagini video și foto cu prezentatorii Andrei Malahov și Dmitrii Borisov, cel care îl va înlocui pe Malahov în emisiune.

Prima ediție cu noul prezentator se va numi „Salut, Andrei” și va dedicată activității lui Malahov la TV. La filmări, care a avut loc pe 11 august, au participat prezentatorii Ekaterina Andreeva, Dmitrii Dibrov și Anna Șatilova, aflăm de pe tv8.md.

Andrei Malahov, obligat să aleagă între copil și carieră. Vezi de ce totuși pleacă de la Pervyi Kanal

Vestea că Andrei Malahov a decis să plece de la Primul Canal a apărut în presa rusă la sfârșitul lunii iulie. Motivul plecării nu este cunoscut, dar anumite surse au invocat un anumit conflict dintre Malahov și noul producător al emisiunii «Пусть говорят», Natalya Nikonova. Andrei Malahov a fost gazda permanentă a emisiunii «Пусть говорят», produs apărut pe piața media încă în 2005. Este una dintre cele mai populare de pe piața TV din Rusia. La Primul Canal, Malahov activează de la începutul anilor 2000.

Dmitrii Borisov lucrează la respectivul post TV din 2006. Inițial, acesta a prezentat știrile dimineții, iar mai apoi – cele de seară. Din 2011, aceasta prezintă emisiunea „Vremya“.

Și-a cerut iertare de la soție! Andrei Malahov s-a arătat absolut dezbrăcat pentru fani (Foto)

Distribuie articolul: