Ești singură și ești nefericită? S-ar putea ca atunci când vei avea un iubit să te simți la fel. De ce? Pentru că tu ești unica persoană responsabilă de fericirea ta. Andreea Raicu vine cu o concluzie din propria experiență, care sperăm să te ajute să înțelegi și să vezi altfel singurătatea. 

Văd în jur multe fete sau femei care suferă enorm pentru că nu au o relație. Eu însămi nu am un iubit și înțeleg perfect dorința de a fi cu cineva, de a împărți viața cu un om pe care să îl iubești, dar ce nu mai înțeleg acum e durerea care te împiedică să îți trăiești viață în lipsa unui partener.

Ani de zile am așteptat un bărbat care  îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit așa cum mi- fi dorit pentru  aveam nevoie de un bărbat care   împlinească. Ani întregi am crezut  e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relație cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relație toxică doar ca  nu fiu singură în acesta societate „care te vrea într-o relație”.

Tu trebuie  te iubești pe tine

Până într-o zi. O zi în care am înțeles  nimeni nu poate mi aducă fericirea dacă eu nu o am, nimeni nu poate   împlinească dacă eu nu fac asta pentru mine nimeni nu  poate iubi înainte   iubesc eu. Și chiar dacă cineva vine  facă toate astea, le va aduce într-un loc care nu are baza și se vor risipi așa cum au venit. Pentru în relațiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru  nimeni nu îți poate da ceea ce TU trebuie ți dai.

Am înțeles cât de important este „ muncești”  ai o relație bună cu tine îți placă  petreci timp doar cu tine te cunoști și  faci lucrurile care îți plac, indiferent dacă ești într-o relație sau nu.

Echilibrul este cel de care depind liniștea noastrăîmplinirea și bucuria

„Unbalanced people have unbalanced relationships” (Oamenii dezechilibrați au relații dezechilibrate) am auzit într-un workshop. Am dat timpul înapoi și am înțeles cât de adevat e acest lucru. Dacă noi nu suntem echilibrați nici relațiile noastre nu pot fi așa.

În ultima vreme am tot fost întrebată dacă, pentru  gândesc așaîmi mai doresc totuși  fiu într-o relațiedacă îmi doresc  îmi fac o families sau nu.

M-a mirat pentru  nu am înțeles de unde venea această dilemă.

Faptul   simt bine cu mine nu înseamnă nici pe departe  nu îmi doresc o relațieDin contra.

Îmi doresc o relație cu care  fiu fericită și nu am nevoie de o relație care   facă fericită! De fapt, asta e concluzia mea. Nu aștept pe cineva care  îmi dea fericirea, ci mi-ar plăcea  împart fericirea cu cineva. Pentru  experiență îmi spune  a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: