Cel mai stilat accesoriu al acestui an nu lipsește nici de la gâtul Andreei Raicu. Vedeta de televiziune și-a adăugat în colecție câteva chockere stilate, pe care le combină la orice ținută.

Fie că are de purtat o ținută casual, fie că optează pentru un costum clasic, Andreea Raicu potrivește fiecărui outfit câte un chocher stilat, care nu rămâne neremarcat!

Alina Druță – o tânără creatoare de bijuterii din Republica Moldova, ne-a mărturisit că vechile conotații ale chocker-erlor nu mai sunt deloc actuale în prezent:

„Nu-mi permit să comentez prea mult acest subiect, mai ales că în istoria choker-elor se regăsește prințesa Alexandra a Danemarcei (care purta asemenea bijuterii pentru a ascunde o cicatrice de pe gât) și multe alte femei cu sânge albastru.

Choker-ele, la un moment dat, erau purtate ca o emblemă al elitei, fiind făcute din cele mai prețioase pietre. Însă într-adevăr, nu putem nega și nici ascunde că choker-ele erau considerate un semn distinctiv al prostituatelor și lesbianelor, însă cred că ține de persoană… Cine și ce parte a paharului dorește să vadă”, spune artista handmade.

Choker addicted!! @laura8official #raiculifestyle #selfie #choker

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Cât despre obiceiul stilat al Andreei, acesta inspiră tot mai des fanele. Vedeți și voi cât de frumos poate o simplă bijuterie prinsă de gât, să adauge farmec oricărei ținute:

Have a beautiful week!! #raiculifestyle

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Quality time 😉 #breakfast #friends #raiculifestyle

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Happy 6th anniversary @moleculef 🎉

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: