Din păcate, moartea este un proces inevitabil din viață. Fiecare persoană se naște și moare, însă acest lucru provoacă o durere imensă apropiaților și un gol un suflet care nu poate fi completat cu nimic. Andreea Raicu a vorbit despre regretele ei, chiar de ziua în care tatăl ei, acum 20 de ani în urmă, a decedat.

Vedeta a vorbit despre relația cu tatăl său și a spus că regretă că nu a reușit să-i spună lucruri cu adevărat importante. Astfel prin acest text publicat pe rețelele de socializare Andreea Raicu ne îndeamnă să facem un lucru simplu, dar foarte important.

„Exact azi, în urmă cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am să-l pot șterge niciodată din memorie. Au trecut aproape la fel de mulți ani câți am petrecut împreună.

Nu am avut poate cea mai bună relație, dar știu că m-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate. Pe măsură ce am crescut, m-am simțit îndreptățită să îi spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu îmi plăcea, cu furia pe care am ținut-o bine ferecată în interiorul meu toți anii copilăriei și adolescenței în care știam că „nu e frumos” să le răspunzi părinților. Nu am ratat nicio ocazie să îi spun ce simt.

Și într-o zi, cea în care a plecat, am realizat că am uitat sa îi spun ce era mai important, doar că, atunci când el era aici, nu puteam să văd asta pentru că eram prea orbită de furia care dădea pe dinafară.

Am uitat să îi spun că îl iubesc.

A fost regretul cel mai mare. Sentimentul de vinovăție m-a chinuit mult timp, mi-a furat zile, nopți, luni în care numai la asta m-am gândit. Mi-a luat ceva vreme să pot să accept situația și că nu mai aveam cum să întorc timpul ci doar să învăț ceva din această experiență dureroasă.

Ceea ce știu acum este că indiferent cât de supărată, tristă, nervoasă sunt pe mama, familie, prieteni sau oameni importanți, am grijă să știe că îi iubesc indiferent de orice. Să fiu sigură ca am spus tot ce am simțit pentru că nu știu dacă voi mai avea ocazia, iar viața trăită cu regrete e absolut cumplită.

Indiferent cât de supărat, nervos sau trist ești, dragostea rămâne acolo deși în momentele acelea nu ai puterea să o mai vezi.

Ai grijă ca oamenii cu adevărat importanți din viața ta să știe că îi iubești. Poate chiar acum!”, scrie Andreea Raicu.

Tu când le-ai spus persoanelor dragi că le iubești?

Sursa: Instagram / Andreea Raicu

Distribuie articolul: